Nyheder

Ved årsskiftet tager Danske Maritime hul på et nyt spændende projekt i samarbejde med FN’s Udviklingsprogram (UNDP), hvor vi vil vise, at forretningsmål og FN’s 17 verdensmål går hånd i hånd i den maritime industri. Den Danske Maritime Fond har netop givet tilsagn om at yde støtte til projektet, og dermed er vejen banet for at gøre FN’s verdensmål til en langt mere naturlig del af hverdagen i den danske maritime industri.

22. september 2020

Den 21. februar 2020 i FN Byen i København fejrede vi de 19 danske små og mellemstore virksomheder, der havde deltaget i SDG Accelerator-programmet i 2019.

25. februar 2020

Det er med stor glæde, at UNDP og Industriens Fond kan invitere til en fejring af de virksomheder, der i 2019 har fuldført SDG Accelerator for små og mellemstore virksomheder. I programmet har 32 danske produktionsvirksomheder deltaget. I programmets anden del i 2019 har 19 danske produktionsvirksomheder brugt Verdensmålene som løftestang for innovation frem mod løsninger, der gavner både bundlinjen og verden omkring os. Deres resultater er et eksempel på, hvordan danske virksomheder kan lave…

4. februar 2020

Danske virksomheder får ild i øjnene, når de hører ordet verdensmålene. Men hvad betyder de reelt for erhvervslivet, og hvordan kan de bruge dem til at udvikle ny forretning, der både gør godt bundlinje og verdenen omkring os? Dette blev diskuteret ved onsdagens sdg-konference, hvor vi delte ud af erfaringer fra sdg accelerator og fra filantropi til forretning.

17. maj 2019

Camilla Brückner, direktør for UNDP’s nordiske kontor blogger om Verdensmålene som et springbræt for bæredygtig innovation. Læs bloggen hos Dansk Industri.

16. april 2019